Olympiakos vs APOEL (Pick, Prediction, Preview)

Olympiakos – APOEL

Joi, 29.09.2016, incepand cu ora 20:05, va avea loc duelul Olympiakos – APOEL, din cadrul rundei a 2-a a grupelor UEFA Europa League.

Olympiakos se gaseste in acest moment pe pozitia a 4-a a clasamentului din Super League, cu 6 puncte acumulate in 3 etape.
Gazdele se aflau intr-o forma foarte buna, cu 6 puncte obtinute in primele 2 partide de campionat. Etapa precedenta, acestia au pierdut pe terenul celor de la AEL Larissa, scor 1-0.
In prima partida din grupele UEFA Europa League, Olympiakos a reusit sa obtina primele puncte, dupa un 1-0 pe terenul elvetienilor de la Young Boys.
Norvegianul O. Elabdellaoui este accidentat si nu va putea evolua in aceasta disputa.

De partea cealalta, APOEL se gaseste pe pozitia a 2-a a clasamentului din First Division, reusind sa adune 13 puncte, dupa 5 partide de campionat.
Oaspetii se afla intr-o continua ascensiune, avand 7 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Recent, acestia au triumfat pe terenul celor de la Aris, cu scorul de 3-0.
APOEL a debutat in grupele UEFA Europa League cum nu se putea mai bine. Cipriotii au triumfat pe teren propriu, 2-1 in fata celor de la FC Astana.
Este pentru prima oara in istorie cand cele doua echipe se intalnesc, intr-o partida oficiala.